Over Student Housing The Hague

Op zoek naar ontzorgend en verantwoord beheer met een goed rendement, de beste beheeroplossing voor uw leegstaand vastgoed, of uw portefeuille ten aanzien van het risicomanagement aan het verbreden? Student Housing The Hague biedt u de ondersteuning die u nodig heeft, snel, effectief en betrouwbaar.

 

''Super team, super service, super organisatie.'' (5/5)

Sammy Sanwirja
Huiseigenaar

Grote(re) belegger?

Dan ben je bij ons ook welkom. Wij regelen de verhuizing van het beheer, zonder gedoe, met plezier. Neem contact op per email of bel ons op 070 568 0807. 

WAT WE DOEN

Wij bieden direct oplossingen op maat voor tijdelijk en langdurig (leegstands)beheer, rendement- en objectverbetering en andere vastgoeduitdagingen. Alle zorgen rond het beheer van uw woning(en) nemen we doeltreffend uit handen. Voor een korte tijd of langdurig, en altijd constructief.

WAAROM SHTH

Wij staan voor verantwoord vastgoedbeheer, met oog voor opdrachtgevers en huurders. Een kleine betrokken organisatie met korte lijnen en gedreven medewerkers. Wij kennen uw woning en de huurders. Zo weet u zeker dat er zorgvuldig met uw object en de woonomgeving wordt omgegaan.

CLIËNTEN

Onze opdrachtgevers zijn vastgoedeigenaren die zoeken naar een hoger rendement, ontzorging, constructieve oplossing voor leegstand, of het langdurig beheren van hun vastgoedportfolio. Dit betreffen zowel nationale als internationale particulieren en kleine beleggingsmaatschappijen.

ONZE WERKWIJZE

Wij besteden veel aandacht aan het selecteren en screenen van de juiste huurders voor uw woning(en). Maar ook daarna blijven we betrokken. We houden bijvoorbeeld regelmatig contact met de huurders, brengen controlebezoeken, voeren klein onderhoud uit en dragen actief bij aan 'community building'.

GEZAMENLIJK DOEL

Als vastgoedeigenaar wilt u uw bezit in goede staat houden zonder zorgen over het beheer. Wij bieden tijdelijke of permanente oplossingen op maat. Daarbij zorgen we voor een constructieve invulling van uw pand met zorg voor het gebouw en de omgeving en zitten dus met opdrachtgevers helemaal op één lijn!

INNOVATIEF

Nieuwe regelgevingen adequaat opvolgen, marktomstandigheden analyseren, reageren op trends, dat alles met SaaS en in de cloud. Natuurlijk doen wij dat, en investeren wij in ontwikkelingen op het gebied van automatisering en veiligheid zoals eIDAS, AVG en TINC. Vooruitlopen op de zaak. Zo behalen wij samen successen.

Diensten

BEMIDDELING

‘Het vinden van de perfecte match’

BEHEER

‘Omdat wij ons daarin gespecialiseerd hebben’

HUURGARANTIE

‘Zekerheid die u wil en die wij kunnen geven’

FULL SERVICE

‘De Ultra All-Inclusive in de verhuurbranche’

Bij het verhuren van je woning komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het bepalen van de huurwaarde, het gereedmaken van de woning, het vinden van een geschikte kandidaat, het toetsen aan contractuele verplichtingen en wet- en regelgeving, het faciliteren van de huurder, etc. Bij ons kun je er voor kiezen om een enkele bemiddeling, of om alles aan ons over te laten.

Zo betaal je dus uitsluitend voor wat je nodig hebt. Het adverteren van een woonruimte onder de juiste doelgroep en het vinden van de juiste huurder, daar faciliteren wij in. De woonruimte wordt gepromoot op verschillende social media kanalen, student-gerelateerde websites en middels onze (buitenlandse samenwerkingspartners). Daarnaast staan wij prominent vermeld op websites, onder meer die van nabij gelegen universiteiten en hogescholen.

Pakketten

€ 750

Éénmalig een vast bedrag

Zelf een huurder, met ondersteuning

Basic

 • ID check
 • Inschrijving check
 • Geldige MAATWERK huurovereenkomst
 • Digitaal handtekeningenplatform
 • Check-In inspectie met digitale rapportage
 • Overzetten nutsvoorzieningen
 • Overzetten internet & TV

10%

Eenmalig, op basis van de netto huur in één jaar

Het complete verhuurpakket

Standard

 • ALLES VAN BASIC
 • Advertenties op (int.) 8+ websites
 • Vinden en plaatsen van een goede huurder
 • Advertentie met foto reportage opstellen
 • Bezichtigingen plannen en uitvoeren
 • Onderhandelingen voeren
 • Eenmalig in maandelijkse nieuwsbrief 
 • Aanvragen uit eigen bestand 500+ zoekers 
 • Oplevering inplannen en uitvoeren met uitgebreide rapportage en foto's van de oplevering

15%

Maandelijks op basis van netto huur

Het premium pakket plus alle extra's

Premium

 • ALLES VAN BASIC & STANDARD
 • Financieel beheer
 • Technisch beheer
 • Juridisch beheer

Optioneel

Periodiek CV-ketel onderhoud

Controle bezoeken aan woning

Huurder garantie

Optioneel

Op aanvraag

CV-KETEL ONDERHOUD

Het is verstandig om jaarlijks de CV of boiler gecertificeerd te laten controleren om grotere kosten te kunnen voorkomen. Het valt onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder om te zorgen voor een deugdelijke installatie. Sluit eenvoudig via ons een onderhoudscontract af, en wees problemen vóór.

CONTROLE BEZOEKEN

Per maand of kwartaal controleren wij de verhuurde woning. Op die manier kunnen wij vroegtijdig defecten of onvolkomenheden identificeren, potentiële problemen voorkomen en indien nodig kostenbesparende maatregelen treffen. Natuurlijk ontvangt u een compleet inspectierapport van het bezoek.

VERHUURKLAAR MAKEN

Voordat het de markt op kan, dienen bepaalde zaken zoals meubilair en stoffering in de woning nog geregeld te worden, en het liefst op een zo veilig en kostenbesparende manier mogelijk. Vraag eens naar de verschillende manieren waar we mee kunnen helpen, en dat tegen transparante en scherpe tarieven.

Afspraak plannen

  

INTERESSE GEWEKT?

Maak eenvoudig en geheel vrijblijvend een bel afspraak met één van onze accountmanagers, wanneer het jou uitkomt. Gebruik onderstaand formulier om direct een afspraak in te plannen. Het is vanzelfsprekend dat we je gegevens uit het onderstaand contactformulier enkel gebruiken om contact met je op te nemen over je aanvraag. Wij zullen deze nooit voor marketingsdoeleinden gebruiken of aan derden verkopen.