Woning verhuren in Den Haag | Student Housing The Hague

Verhuren met SHTH

Vanwege het werk in het buitenland, het samenwonen, een kamer die over is of een leegstaand pand, verhuren kan de ideale oplossing zijn. SHTH kan het gehele verhuurtraject faciliteren, van adviezen en waterdichte huurcontracten tot een grondige screening van de huurders. Hoogstaande service voor een scherpe prijs. Ben je al overtuigd? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak!

Bij het verhuren van je woning of kamer komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het bepalen van de huurwaarde, het gereedmaken van de woning, het vinden van een geschikte kandidaat, het toetsen aan contractuele verplichtingen en wet- en regelgeving en het faciliteren van de huurder. Bij ons kun je er voor kiezen om een gedeelte of alles aan ons over te laten. Zo betaal je dus uitsluitend voor wat je nodig hebt. Het adverteren van een woonruimte onder de juiste doelgroep en het vinden van de juiste huurder, daar faciliteren wij in. De woonruimte wordt gepromoot op verschillende social media kanalen, student-gerelateerde websites en middels onze buitenlandse samenwerkingspartners. Check hieronder de mogelijkheden.

 

Bemiddeling

‘Het vinden van de perfecte match’

Beheer

‘Omdat wij ons daarin gespecialiseerd hebben’

Huurgarantie

‘Zekerheid die u wil en die wij kunnen geven’

Full Service

‘De Ultra All-Inclusive in de verhuurbranche’

Bemiddeling op basis van: no cure, no pay

Je bent te allen tijde vrij om de accommodatie uit de verhuur te halen en je hebt altijd de eindbeslissing over de eventuele kandidaten. Vinden wij geen huurder voor de woonruimte, dan ben je ons niets verschuldigd. Indien er een geschikte kandidaat is, verzorgen wij uiteraard alles tot aan de sleuteloverdracht.

Denk hierbij aan onder meer:

  • Het opstellen van een advertentie en het maken van foto’s op locatie.
  • Het selecteren en screenen van geschikte kandidaten
  • Het opstellen van een huurovereenkomst
  • Het innen van de eerste maand huur en borg
  • De check-in en sleuteloverdracht

Beheer*

Wanneer je kiest voor het beheer bij SHTH, dan staan wij je tijdens de gehele verhuurperiode bij. Na én vóór de bemiddelingsfase kijken wij samen naar de wensen en behoeften. Onder beheer wordt onder meer verstaan:  

  • Het incasseren van de huur
  • De communicatie met de huurder(s)
  • Onderhoud van de woning bijhouden
  • Check-out, voorinspectie en het opmaken van alle benodigde documenten

Zodra de woonruimte weer beschikbaar is, zullen wij opnieuw op zoek gaan naar kandidaat huurders, in de meeste gevallen zonder extra vergoeding.

*Beheer wordt enkel verzorgd indien de bemiddeling ook via SHTH geschied. Het is niet mogelijk enkel beheer af te nemen.

 

Huurgarantie*

Met onze huurgarantie ben je altijd gegarandeerd van een 100% huurbetaling. Dit kan indien nodig inclusief het voeren van gerechtelijke procedures. Op deze manier worden de risico’s en aansprakelijkheid beperkt en kunt u op een veilige manier een extra inkomen realiseren.

*Huurgarantie enkel mogelijk onder voorwaarden en wanneer het beheer uitbesteed is aan SHTH.

Full service

Wanneer wij zeggen full service, is het ook full service. Wij huren de woonruimte en zullen deze klaarstomen voor de verhuur. Full service bestaat uit bemiddeling, beheer, huurgarantie en meer. Jij hebt (tijdelijk) geen omkijken meer naar de woonruimte, maar ontvangt wel maandelijks de huur netjes op tijd. Met full service heb je niet de lasten, maar wel de lusten van het verhuren van een woonruimte.