Kamer over? - Student Housing The Hague | Student Housing The Hague

Je overweegt hospita te worden, leuk!

Welke overtuiging je ook hebt, je staat op het punt om een spannende maar vooral leuke beslissing te nemen; een internationale student een bepaalde periode huisvesting bieden. Voordat het zo ver is, moet er nog wel het één en ander gebeuren. Zo moeten allerlei – denk hierbij onder meer aan fiscale, juridische, technische en financiële – mogelijkheden, kansen maar ook risico’s die in jouw situatie een rol spelen, in kaart worden gebracht. Althans, dat vinden wij minstens net zo belangrijk.

Waarom je hospita moet worden lees je

hier

 

 

Goed geregeld is het halve werk

Het verhuren van een kamer is immers specialisten werk, en wij hechten er enorme waarde aan dat iedereen goed doorheeft wat hospita verhuurder worden precies inhoudt en dus weet waar hij of zij aan begint. Dat voorkomt een hoop problemen of misverstanden achteraf.

Er gaat nogal heel veel vooraf het moment dat er een student in die lege kamer trekt. Zo dient de kamer aan bepaalde eisen te voldoen, afspraken dienen te worden vastgelegd, advertenties te worden uitgezet en jij te worden geadviseerd en geïnformeerd. Maar geen zorgen, wij helpen je met het proces van lege kamer tot student!

Doordat wij de nodige kennis en knowhow in huis hebben, kunnen wij meestal zelfs kosteloos je kamer voor verhuur klaarstomen.

Hospita? Van ons krijg je

  • GRATIS Juridisch, fiscaal en financieel advies van specialisten
  • Inkoopvoordeel! Iets nodig; je betaalt slechts de inkoopprijs
  • Nauwe (en onderbouwde) screening van de potentiële huurders
  • nooit bemiddelingskosten
  • Technische ''huismeester'' die het beheer uit handen neemt wanneer jij dat wilt
  • en meer...

Overtuigd of vragen?

Geef vrijblijvend je gegevens door en we nemen contact met je op!

TIP: Laat gelijk even weten of je in het weekend (za, zo 12:00 - 17:00), in de avonduren doordeweeks (18:00 - 22:00) of tijdens kantooruren (09:00 - 18:00) telefonisch te bereiken bent

we have received your message and will respond promptly.
Unable to submit request. Please try again.